Blog

Alle oorafdrukken voor hoorapparaten en gehoorbescherming scannen wij in via een 3D-scanner.

Het festivalseizoen komt er snel aan. Wacht niet te lang voor het aanschaffen van op maat gemaakte gehoorbescherming.

Vandaag een mooi werk over Peritympane Hoortoestellen van oktober 1994 ( op dit moment IIC of DIEP In-Het-Oor genoemd ) teruggevonden in mijn archief .
Mijn specialiteit Diep In-Het-Oor was er toen al! Mijn Collega Luc en ik (toen werkte ik nog bij Optiek en Hoorcentrum SCHERPESTEEN te Hasselt) waren toen al In-Het-Oor aan het aanpassen.
In...

"In overeenstemming met de beslissing genomen in de vergadering van de Overeenkomstencommissie Audiciens - Verzekeringsinstellingen van 8 december 2022, worden de tarieven voor alle verstrekkingen van de audiciens op 1 januari 2023 lineair geïndexeerd met 8,14% ten opzichte van de tarieven op 1 januari 2022."

NIEUW VANAF 17 oktober 2022 - STARKEY Evolv AI CIC WL (onzichtbaar In-Het-Oor met Bluetooth)
Vanaf nu te bestellen bij OREVO hoorcentrum

Wat is DFNA9?

22-09-2022

DFNA9 ontneemt het gehoor, het evenwicht en is erfelijk. Het is een autosomaal dominante genetische aandoening. wat inhoudt dat een kind van één ouder met DFNA9, 50% kans heeft om ook klachten te ontwikkelen die bij DFNA9 horen. DFN staat voor het Engelse woord Deafness, de A staat voor Autosomaal Dominante Overerving. De toevoeging van het cijfer ...