Merken

Daar wij al 30-jaar actief zijn in de wereld van de hoortoestellen hanteren wij enkel Topmerken met Wereld faam


De missie van Oticon begon meer dan 100 jaar geleden. In 1904 wilde Hans Demant zijn vrouw Camilla helpen een beter leven te leiden, niet gehinderd door haar gehoorverlies.
Hans hielp Camilla met een van de eerste elektronische hoortoestellen ter wereld.

Vanuit dit fundament van zorg groeide Oticon met een passie om mensen te helpen die gehoorondersteuning nodig hebben. We werken constant aan onze visie van een wereld waar gehoorverlies geen beperking is. We innoveren levens veranderende technologie - en als dat betekent dat we conventies moeten uitdagen, dan is dat wat we doen.


Zwitsers - Het Bernafon verhaal begint In 1946 in een telecommunicatiefabriek in de buurt van de Zwitserse hoofdstad Bern. 75 later later vieren ze hun jubileum en kijken terug op prestaties uit het verleden en mogelijkheden voor de toekomst. 

Bernafon is een internationaal hoorzorgbedrijf dat mensen in staat stelt beter te horen en communiceren. Wij brengen hoogwaardige hooroplossingen op de markt door toonaangevende hoortechnologie te combineren met meer dan 70 jaar bedrijfskennis in de sector. 


Amerikaans - Starkey Hearing Technologies is een Amerikaans particulier bedrijf gevestigd in Eden Prairie, Minnesota. In 1967 begon William F. "Bill" Austin een kleine winkel voor het repareren van hoortoestellen nadat hij was gestopt met zijn medische opleiding. In 1970 kocht hij een bedrijf in oorstukjes genaamd Starkey Labs. Starkey begon met de productie van hoortoestellen en bood de eerste 90 dagen proefperiode in de branche aan. 

Austin heeft vijf Amerikaanse presidenten, twee pausen, Moeder Teresa, Nelson Mandela en andere vooraanstaande leiders persoonlijk bijgestaan met Starkey-hoortoestellen.
Starkey is één van de grootste hoortoestelfabrikanten ter wereld is


Phonak is een Zwitserse fabrikant van hoorapparaten en hoorhulpmiddelen.
In 1947 - Oprichting van "AG für Elektroakustik" met hoofdzetel in Zürich (Zwitserland) door een Frans-Belgische groep investeerders.

Phonak richt zich al meer dan 70 jaar op het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. 

 Phonak zoekt de grenzen van de technologie voortdurend op om zelfs de meest uitdagende hoor situaties het hoofd te bieden. Ontdek meer over onze laatste belangrijke technologieën (AutoSense OS, Phonak oplaadbare technologie en Directe connectiviteit) en krijg meer inzicht in wat hun producten werkelijk uniek maakt. 


ReSound streeft voortdurend naar betere oplossingen waarmee mensen horen weer opnieuw ontdekken. Zo leiden ze een rijker, actiever leven dat bevredigend is.

Al vanaf 1943 is ReSound verantwoordelijk voor een aantal primeurs in de hoortoestelindustrie: WDRC (Wide Dynamic Range Compression) was een totaal nieuwe manier van geluidsverwerking.
DFS (Digital Feedback Suppression) was het eerste systeem dat effectief feedback en vervorming van geluid tegenging.

De eerste open-standaard digitale chip zorgde voor een nieuwe standaard voor flexibele programmering. De introductie van ReSound Air betekende het ontstaan van een geheel nieuw type hoortoestel.
Het zorgde voor een natuurlijker geluid en nam de hinder van een gesloten gehoorgang weg.
ReSound is actief in meer dan 80 landen. 


Signia is één van de jongste hoortoestelmerken op de markt.
Het merk bouwt voort op 140 jaar geschiedenis onder de merknaam Siemens.
Signia staat bekend om haar wereldwijde innovaties en de vele patenten voor nieuwe technologieën. 


In 1976, tijdens een bezoek aan Amerika, kon hoorsysteemspecialist Horst Peter Hühne uit de eerste hand de voordelen van op maat gemaakte hoorsystemen ervaren.
Tegen de tijd dat hij op weg was naar huis van New York naar Duitsland, had hij al de beslissing genomen om een bedrijf op te richten voor de productie en verkoop van op maat gemaakte hoorsystemen.
Begin 1977 was zijn project werkelijkheid geworden.
Zijn beslissing om zich te concentreren op op maat gemaakte hoorsystemen legde de basis voor het voortdurende succes van het bedrijf.

AS AUDIO‐SERVICE GmbH – verbetering van de levenskwaliteit Servicegerichtheid, ondernemerschap en innovatie zijn de belangrijkste succesfactoren bij Audio Service, de in Löhne gevestigde fabrikant van hoortoestellen.
Tot op de dag van vandaag is het bedrijf sinds de oprichting in 1977 trouw gebleven aan zijn doelstelling: mensen helpen om goed te horen met hoogwaardige hoorsystemen, zodat ze een actief leven kunnen leiden en hun levenskwaliteit kunnen verbeteren.
Audio Service-producten zijn exclusief verkrijgbaar bij hoortoestelspecialisten. 
Audio Service hoorsystemen worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen over de hele wereld.