Hoorapparaten

De huidige hoorapparaten zijn hoog technologische hulpmiddelen!
OREVO is "de expert en specialist" in onzichtbare hoortechnologie!
In het overzicht op deze website kan je de laatste nieuwe
In-Het-Oor en Achter-Het-Oor hoorapparaten ontdekken, dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Wij verdelen natuurlijk het volledig gamma van de merken: Oticon, Starkey, Phonak, Bernafon, gaande van In-Het-Oor tot Achter-Het-Oor, niet oplaadbaar en oplaadbare hoorapparaten.Gehoortest (GRATIS)

Wij testen GRATIS uitgebreid uw gehoor en geven u ook hierover advies.

Wacht niet te lang en laat uw gehoor testen!

Maak hier een afspraak voor een gratis gehoortest

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is een algemene term voor een fysieke bescherming van het oor tegen lawaai. Dit voorkomt lawaaidoofheid. Gehoorbescherming wordt niet alleen gedragen als bescherming tegen lawaai.

 

Batterijen

De Rayovac Proline hoortoestelbatterijen, met de nieuwste innovatie "Air Optimization" hebben ze hun krachtigste batterij een verbeterd.

De nieuwste hoortoestellen vereisen zowel duurzaamheid als betrouwbaarheid. Air Optimization Technology regelt de luchtstroom om constant en betrouwbaar vermogen te leveren voor betere prestaties in alle omgevingen.Reiniging en Verzorging

De zeer efficiënte producten van oto-fresh® zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen en drogen van hoorsystemen, oorstukjes, gehoorbescherming en In Ear Monitoring. Alle producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen eenvoudig en ongecompliceerd met elkaar worden gecombineerd. Een goede reiniging en verzorging garandeert niet alleen een perfect geluid en een lange levensduur van de oorstukken, maar zorgt ook voor een optimale hygiëne in het oor.In-Ear monitor

Een in-ear monitor (IEM) is een geluidsisolerend luidsprekersysteem voor in de oren, vergelijkbaar met oordopjes maar gedragen in de gehoorgang, vaak vergezeld van een kleine, op het lichaam draagbare radio-ontvanger, waarmee een podiumartiest of geluidstechnicus het gemengde geluid van muziekinstrumenten en zangstemmen kan horen. Het systeem wordt vaak gebruikt in situaties waarin podiummonitoren (luidsprekers op de vloer) niet wenselijk zijn, of wanneer de artiest zeer beweeglijk is. In-ear monitors zijn vaak op maat gegoten.