Getuigenissen

Dit zijn getuigenissen geschreven hoe onze klanten ze ons toezenden, ze worden constant aangevuld.
Als de klant geen foto meestuurt dan plaatsen wij het logo van Orevo.

Ik heb reeds enkele jaren problemen met verstaan in lawaai en het horen van details.
Bij Orevo hebben ze mij de oplossing aangeboden aan een zeer goede prijs.
Niemand ziet dat ik een hoorapparaat draag en ik ben zeer blij dat ik deze stap gezet heb. Mijn advies wacht niet te lang, ze kunnen je echt helpen!

E.J - 62 jaar

Ik draag reeds 20-jaar hoorapparaten achter-het-oor. Mijn huidig paar was aan vernieuwing toe. Door aanraden van een vriend ben ik naar Orevo gegaan om In-Het-Oor te testen. In het begin was het vreemd, maar na een 2-tal weken voelde ik de hoorapparaten niet meer. Ik heb ze 1 maand op proef gehad en ben zeer tevreden van de service en resultaat. Ik vergeet soms dat ik ze nog in mijn oren heb als ik ga slapen. Mijn raad, vergelijk en volg het advies niet van 1 hoorcentrum of firma.

L.V - 81 jaar

Ik wilde enkel onzichtbare hoorapparaten. Bij Orevo hebben ze dit kunnen waar maken. Ik ben zeer tevreden over hun werkwijze en service, top! Een aanrader.

Olivier is een echte expert!

R.V - 70 jaar


Heb lang uitgesteld en verschillende proeven gedaan bij andere firma's, er was altijd iets. Bij Orevo zoeken ze een oplossing op maat en ze weten waarover ze spreken. Ik heb gekozen voor Oticon OPN 2 CIC en ben 100% tevreden.

M.J - 73 jaar


Ik draag al jaren hoorapparaten, altijd achter het oor. Deze waren nu 6 jaar en ik moest vernieuwen. ik wilde weten of ik in het oor zou kunnen dragen. Olivier bevestigde dit na een grondige analyse van mijn gehoor. Heb nu Oticon OPN 3 cic gekocht. Ben doodgelukkig dat ik deze stap gedaan heb!

C.C - 45 jaar

Ben doorverweren door mijn oorarts, met de melding dat er een top audioloog met veel ervaring bezig zou zijn in Kasterlee. Klopt. Ik ben tevreden, mijn familie is tevreden en men kan het hoorapparaat niet zien. Ik ga hen nog mensen sturen!

L.F - 76 jaar


Ik ben gestart met mijn eerste hoorapparaten op aanraden van mijn NKO-arts ben ik naar Orevo gegaan en zij hebben mij de nieuwste Starkey Evolv AI 2000 CIC aangepast. Men kan niet zien dat ik hoorapparaten op heb, ze zijn volledig onzichtbaar en de klank is fantastisch. Een echte aanrader!!! 

M.L - 59 jaar


Ik heb last van een slechte verstaanbaarheid bij gesprekken, zelfs als men van mij weg kijkt. Ik lawaai een ramp. Daarboven heb ik last van oorsuizen. De NKO-arts heeft mij hoorapparaten aanbevolen. Ik draag sinds kort de Starkey Evolv AI 1000 achter-het-oor, ben zeer tevreden. Mijn oorsuizen hoor ik niet meer en mijn verstaanbaarheid is er zeer sterk op vooruit gegaan. Orevo Kasterlee is een echte aanrader. Ik had nooit gedacht het ze een oplossing konden aanbieden en waarmaken!!! 

F.K - 43 jaar

Vandaag mijn eerste paar op maat gemaakte gehoorbescherming van mijn ouders gekregen.
Ik ben bij Orevo geweest omdat ze mij een zeer snelle levering beloofde en dit plot ook. Binnen de week had ik deze. TOP!

E.M - 18 jaar


Reeds 3 proeven bij 3 verschillende firma's met achter-het-oor hoorapparaten achter de rug met een negatief resultaat. Door aanraden van mijn NKO-arts ben ik bij Orevo terecht gekomen in Kasterlee.
Na een grondige evaluatie van mijn dossier hebben zij mij in-het-oor aangeraden. Heb deze nu effe op maar het gaat zeer goed. Heb enkel moeten wennen dat er iets in mijn oren zat, maar na 1 week was dit gevoel weg. Mijn advies, ga op verschillende plaatsen testen. Ben echt blij dat ik uiteindelijk bij Orevo terecht ben gekomen. 

K.L - 55 jaar

Ik heb een vergelijkende test gedaan tussen Amplifon en Orevo.
Bij Orevo waren ze zeer professioneel en hebben ze mijn vraag vervuld.  

S.J - 70 jaar

Ik kon het niet geloven dat ik oplaadbare hoorapparaten heb kunnen kopen voor €100. Ik hoorde constant prijzen van meer dan €3000. Dit kon ik totaal niet betalen met mijn klein pensioen. Ik heb de test gedaan en draag mijn hoorapparaten constant. Ik kan terug gesprekken volgen, tv verstaan, telefoneren. ik ben echt gelukkig!

M.J - 79 jaar