Getuigenissen

Dit zijn getuigenissen die geschreven en toegezonden zijn door onze klanten.
Als de klant geen foto meestuurt dan plaatsen wij het logo van Orevo.
Uw reacties zijn altijd welkom: admin@orevo.be

Ik sta nog steeds versteld over de professionaliteit van de firma Orevo en hun personeel.
Ik ben op verschillende plaatsen geweest voor uitleg, wat de oplossing zou zijn voor mijn gehoorprobleem. Ik heb nergens zo'n uitleg mogen ontvangen, over de verschillende merken en types.


Uiteindelijk ben ik via hun website en door enkele tevreden kennissen bij hen terechtgekomen. 

Ik viel achterover van het prijsverschil tov de andere plaatsen waar ik geweest ben.

Na een proefperiode van 1 maand heb ik Oticon Real 1 aangekocht, ben uiterst tevreden en raad daarom de firma OREVO aan!  

J.A - 69 jaar

Mijn gehoor is plots achteruitgegaan, mijn NKO-arts rade hoorapparaten aan.

Ik wilde enkel onzichtbare hoorapparaten en had gelezen dat Orevo de specialist in dit product is.

Ik heb de nieuwste reeks van Oticon op de Oticon Own 5 IIC.

Zeer goede klant en verstaanbaarheid en betaalbaar.

Ik raad iedereen aan om een test te doen bij Orevo.

Het team kent hun vak en is zeer professioneel, ze begeleiden u tot een goed einde.

Bedankt! 

R.M - 52 jaar

Ik ben speciaal vanuit Vilvoorde naar Orevo gegaan omwille van de prijs van hoorapparaten.

Ik ben bij in firma in Vilvoorde informatie gaan vragen omdat mijn gehoor achteruit ging, ik kreeg een voorstel voor 2 hoorapparaten van een eigen bijdrage van €3880. Ik viel letterlijk door mijn stoel!

Via een kennis van mij, die bij Orevo gekocht had en zeer tevreden was over de service en de prijzen, heb ik ook contact met hen opgenomen.

Ik heb uiteindelijk 2 Oticon More 3 RIC R gekocht met een eigen bijdrage van €2000.

Zij kunnen zelfs mijn hoorapparaten afstellen vanop afstand. TOP!

Ben zeer tevreden over het resultaat, de service en de prijs.

W.F - 69 jaar

Mijn partner en ik 75- en 78 jaar hadden beiden een probleem, namelijk gehoorverlies.
Via, via kwamen bij uw terecht bij het hoor- en adviescentrum "Orevo" Brelaarstraat 40 in Houthalen.
Wij werden aangenaam, verrassend en vooral correct ontvangen.
De uitleg was eerlijk, eenvoudig en verstaanbaar.
Het kostenplaatje deed ons duizelen terwijl dat voor ons een dilemma was.
Laar dit hoorcentrum een aanrader zijn voor jong en oud, voor Arm en Rijk. DANKUWEL!

NB: Mijn besluit: De oorartsen moeten geen partij kiezen of reclame maken, maar kunnen de mensen wel op weg helpen, adviseren in de juiste richting, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

J.E - 75 jaar en H.G - 78 jaar

Orevo is een echte aanrader. Een schitterende service, correcte prijzen en ze hebben mij gelukkig gemaakt met hun onzichtbare hoorapparaten. Mijn advies is wacht echt niet te lang, bij OREVO kunnen ze u echt helpen. Ze zijn de goedkoopste op de markt. Wat ze u vertellen klopt echt! 

J.J - 70 jaar

Waarom nog wachten om hoorapparaten aan te schaffen? Ik heb €927 betaald voor 2 volledig onzichtbare hoorapparaten. Ik heb ook een vergelijkende proef gedaan bij een andere firma en heb mijn hoorapparaten bij Orevo gekocht. De uitleg en service is nergens beter! 

W.D - 71 Jaar

Ik heb jaren getwijfeld om hoorapparaten aan te schaffen, omdat ik heel veel negatieve verhalen en getuigenissen hoorde binnen mijn vriendenkring. Een kennis rade mij Orevo aan. Ik heb mijn hoorapparaten 1 maand op proef gehad en was zeer tevreden. Ik kan er zelfs niet meer zonder. Een topservice en hoorapparaten aan een topprijs! 

V.J - 74 Jaar

Ik was doorverwezen door mijn oorarts naar Orevo, omwille dat zij de laagste prijzen hanteren. Ik was eerst wat terughoudend omdat de prijzen zo enorm groot waren, ik heb een proef bij hen gedaan en ik heb mijn hoorapparaten aangekocht en dit zelfs aan een prijs lager dan mijn budget. Ze waren zeer vriendelijk en professioneel en hebben mij veel uitleg gegeven. Een echte aanrader!

W.L - 68 jaar

Ik ben bij een ander hoorcentrum geweest in Heusden-Zolder en daar vertelde zij mij dat in het oor niet mogelijk was. Ik kreeg een reclame van Orevo binnen en ik ben naar hen geweest. Ik heb nu in het oor aan en heb maar €100 moeten betalen. Ik ben zeer blij dat ik die stap genomen heb. 

E.V - 73 jaar

Ik kan sinds kort niet tegen lawaai en krijg geregeld epileptische aanvallen. Er is een uitgebreid onderzoek gedaan en wat blijkt is dat het harde lawaai deze aanvallen uitlokt. Mijn Oorarts rade gehoorbescherming aan. Ik ben naar Orevo Kermt geweest voor meer uitleg en zij hebben een test gedaan met in-het-oor toestellen die het lawaai kunnen begrenzen en dat ik toch nog kon horen. Ik heb deze proef gedaan en het werkt fantastisch, ik heb totaal geen last meer van lawaai en tot vandaag heb ik geen aanvallen meer gekregen. Als ik niet bij Orevo was geweest liep ik nu met gehoorbescherming op. Nu kan ik terug normaal functioneren. Bedankt voor het goede advies en voor het bieden van een perfecte oplossing!

F.J - 40 jaar

Ik had hoorapparaten van Audionova Genk en deze waren van 2016 en moesten vernieuwd worden. Ik was achterovergevallen toen ik bij Lapperre in Genk de prijs hoorde van nieuwe. Via een kennis ben ik bij Orevo Houthalen terecht gekomen en was verbaast van hun professionele aanpak en uitleg. De prijs viel zeer goed mee en in ben overgestapt van achter het oor naar in het oor en ben zeer tevreden. Een echte aanrader zowel in kennis en service als in prijs. 

E.F - 77 jaar

Ik ben 92 jaar en heb sinds kort in het oor op en heb €100 betaald en hoor zeer goed en ben zeer tevreden. Mijn schoonzoon heeft toestellen van bij een andere firma en heeft €3000 betaald en is zeer ontevreden. Binnen 1.5 jaar gaat hij er ook bij Orevo kopen.

B.R - 92 jaar

Ik ben doorverwezen door mijn oorarts naar OREVO omdat ik een slechte ervaring bij een andere firma. Ik heb hoorapparaten van €100 op en ben zeer tevreden

A.L - 80 jaar

Het personeel van OREVO is TOP!

Zeer professioneel en vakkundig

B.H - 63 jaar

Daar ik zeer negatief was om een hoorapparaat een te schaffen, omwille van de vele verhalen, zoals prijzen van €3000 per hoorapparaat, afbetalingsplannen op hoorapparaten, In-Het-Oor gaat niet, ... , heeft de Audioloog van OREVO mij toch kunnen overtuigen dat deze verhalen bij hen niet toepasbaar zijn. Zij hebben mij een zeer professionele uitleg gegeven en mij ook begeleid tot een goed resultaat en dan moet ik zeker vermelden, aan een prijs die perfect past binnen mijn budget.

Geloof niet wat er allemaal verteld wordt! Er zijn nog steeds correcte firma's op de markt. 

F.G - 57 jaar

Ik heb verschillende proeven gedaan bij de concurrentie, steeds lukte het niet om mij een goed gehoor te geven. 
Via een kennis van mij die zeer tevreden was van OREVO ben ik naar hen gegaan. Zij hebben me In-Het-Oor Starkey Evolv AI 1000 CIC aan gepast en na 2 weken proef was ik zeer tevreden. Uiteindelijk heb ik maar €100 voor mijn 2 hoorapparaten moeten betalen. Ik raad iedereen om een vergelijkende proef te doen bij OREVO!

J.I - 70 Jaar

Ik heb reeds enkele jaren problemen met verstaan in lawaai en het horen van details.
Bij Orevo hebben ze mij de oplossing aangeboden aan een zeer goede prijs.
Niemand ziet dat ik een hoorapparaat draag en ik ben zeer blij dat ik deze stap gezet heb. Mijn advies wacht niet te lang, ze kunnen je echt helpen!

E.J - 62 jaar

Ik draag reeds 20-jaar hoorapparaten achter-het-oor. Mijn huidig paar was aan vernieuwing toe. Door aanraden van een vriend ben ik naar Orevo gegaan om In-Het-Oor te testen. In het begin was het vreemd, maar na een 2-tal weken voelde ik de hoorapparaten niet meer. Ik heb ze 1 maand op proef gehad en ben zeer tevreden van de service en resultaat. Ik vergeet soms dat ik ze nog in mijn oren heb als ik ga slapen. Mijn raad, vergelijk en volg het advies niet van 1 hoorcentrum of firma.

L.V - 81 jaar

Ik wilde enkel onzichtbare hoorapparaten. Bij Orevo hebben ze dit kunnen waar maken. Ik ben zeer tevreden over hun werkwijze en service, top! Een aanrader.

Olivier is een echte expert!

R.V - 70 jaar


Heb lang uitgesteld en verschillende proeven gedaan bij andere firma's, er was altijd iets. Bij Orevo zoeken ze een oplossing op maat en ze weten waarover ze spreken. Ik heb gekozen voor Oticon OPN 2 CIC en ben 100% tevreden.

M.J - 73 jaar


Ik draag al jaren hoorapparaten, altijd achter het oor. Deze waren nu 6 jaar en ik moest vernieuwen. ik wilde weten of ik in het oor zou kunnen dragen. Olivier bevestigde dit na een grondige analyse van mijn gehoor. Heb nu Oticon OPN 3 cic gekocht. Ben doodgelukkig dat ik deze stap gedaan heb!

C.C - 45 jaar

Ben doorverweren door mijn oorarts, met de melding dat er een top audioloog met veel ervaring bezig zou zijn in Kasterlee. Klopt. Ik ben tevreden, mijn familie is tevreden en men kan het hoorapparaat niet zien. Ik ga hen nog mensen sturen!

L.F - 76 jaar


Ik ben gestart met mijn eerste hoorapparaten op aanraden van mijn NKO-arts ben ik naar Orevo gegaan en zij hebben mij de nieuwste Starkey Evolv AI 2000 CIC aangepast. Men kan niet zien dat ik hoorapparaten op heb, ze zijn volledig onzichtbaar en de klank is fantastisch. Een echte aanrader!!! 

M.L - 59 jaar


Ik heb last van een slechte verstaanbaarheid bij gesprekken, zelfs als men van mij weg kijkt. Ik lawaai een ramp. Daarboven heb ik last van oorsuizen. De NKO-arts heeft mij hoorapparaten aanbevolen. Ik draag sinds kort de Starkey Evolv AI 1000 achter-het-oor, ben zeer tevreden. Mijn oorsuizen hoor ik niet meer en mijn verstaanbaarheid is er zeer sterk op vooruit gegaan. Orevo Kasterlee is een echte aanrader. Ik had nooit gedacht het ze een oplossing konden aanbieden en waarmaken!!! 

F.K - 43 jaar

Vandaag mijn eerste paar op maat gemaakte gehoorbescherming van mijn ouders gekregen.
Ik ben bij Orevo geweest omdat ze mij een zeer snelle levering beloofde en dit plot ook. Binnen de week had ik deze. TOP!

E.M - 18 jaar


Reeds 3 proeven bij 3 verschillende firma's met achter-het-oor hoorapparaten achter de rug met een negatief resultaat. Door aanraden van mijn NKO-arts ben ik bij Orevo terecht gekomen in Kasterlee.
Na een grondige evaluatie van mijn dossier hebben zij mij in-het-oor aangeraden. Heb deze nu effe op maar het gaat zeer goed. Heb enkel moeten wennen dat er iets in mijn oren zat, maar na 1 week was dit gevoel weg. Mijn advies, ga op verschillende plaatsen testen. Ben echt blij dat ik uiteindelijk bij Orevo terecht ben gekomen. 

K.L - 55 jaar

Ik heb een vergelijkende test gedaan tussen Amplifon en Orevo.
Bij Orevo waren ze zeer professioneel en hebben ze mijn vraag vervuld.  

S.J - 70 jaar

Ik kon het niet geloven dat ik oplaadbare hoorapparaten heb kunnen kopen voor €100. Ik hoorde constant prijzen van meer dan €3000. Dit kon ik totaal niet betalen met mijn klein pensioen. Ik heb de test gedaan en draag mijn hoorapparaten constant. Ik kan terug gesprekken volgen, tv verstaan, telefoneren. ik ben echt gelukkig!

M.J - 79 jaar

Ik was zeer verwonderd van de prijs die ik moest betalen. €100 voor 2 hoorapparaten. Ik had mij aan minimaal €2000 verwacht. Heb mijn hoorapparaten na een proef van 1 maand aangekocht. Ik ben zeer tevreden.

G.M - 70 jaar