Oticon Real™ 

Dit zijn de nieuwste hoorapparaten op onze Belgische markt


Oticon Real

Een briljante gehooroplossing, speciaal ontworpen om de dynamische geluiden van het leven met ongeëvenaarde kwaliteit en precisie aan te pakken. Ontdek de échte wereld van opwindend luistercomfort en helderheid, met de mogelijkheid van oplaadbare en niet-oplaadbare modellen.
Met een ruimere keuze aan flexibele aanpasmogelijkheden, stellen de miniRITE's en nieuwe miniAHO's u in staat om voor elke patiënt de perfecte keuze te maken.

Maak je klaar voor nog meer:

Nieuwe miniAHO-stijlen voegen zich bij de bestaande miniRITE-familie om de superieure geluidskwaliteit van Oticon More naar meer patiënten te brengen: miniAHO T maakt gebruik van wegwerpbatterijen, miniAHO R biedt het gemak van oplaadbare batterijen.

Handsfree communicatie is hier:

Uw patiënten kunnen nu naadloos handsfree telefoneren of videogesprekken voeren met hun Oticon More-hoortoestellen als headset met bepaalde iPhones en iPads.*


De meest populaire technologie en functies van Oticon Real™

De krachtige innovatie in Oticon Real™ biedt echte voordelen in het dagelijks leven die je helpen om op je best te blijven.

Minder onderbrekingen
Meer focus Storende geluiden worden snel gedetecteerd en verwerkt met behulp van ingebouwde kunstmatige intelligentie, zodat je gefocust en scherp en kan blijven¹.

Loepzuiver, zelfs bij wind
Met 's werelds eerste functie voor het voorkomen van wind- en ruisgeluiden hoef je je geen zorgen te maken over je haar, bril of de wind die invloed heeft op de geluidskwaliteit³.

Ondersteunt de natuurlijke werking van de hersenen
Onderzoek vertelt ons dat de hersenen toegang nodig hebben tot het volledige geluidsspectrum om geluiden op natuurlijke wijze te kunnen begrijpen⁴. Oticon Real™ helpt je hiermee.

Naadloze Bluetooth-verbinding
Maak eenvoudig verbinding met je apparaten, voer handsfree gesprekken onderweg en gebruik je gehoorapparaten als draadloze koptelefoon.⁵

Onderweg opladen
Laad Oticon Real™ overal en altijd op met de ingebouwde powerbank in het opbergdoosje6. Ze blijven droog en veilig tijdens het opladen.

Bediening binnen handbereik
Met de Oticon Companion App bedien, personaliseer en vind je eenvoudig je hoorapparaten. Vragen over je toestellen? Neem rechtstreeks contact met onze Audiologen via de app.