STARKEY GENESIS AI

Dit zijn de nieuwste hoorapparaten op onze Belgische markt

Neurosound technologie
Gehoorverlies kan in de oren beginnen, maar hoe we geluiden verwerken we met onze hersenen.
Onze gepatenteerde Neuro Sound-technologie bootst onze hersenschors na. Het verwerkt geluiden op dezelfde manier als een "normaal" auditief systeem en vult de gaten op die ontstaan door jarenlang gehoorverlies.


Verbeterde CPU - Sneller en efficiënter
De nieuwe chip van de Genesis AI heeft zes keer zoveel transistoren, 5 keer meer rekengeheugen en een vier keer snellere dataverwerking terwijl het stroomverbruik met ruim vijftig procent is afgenomen.
Dit maakt Genesis AI het meest krachtige hoortoestel ooit.
Met een betere en natuurlijke geluidskwaliteit, een betere verwerking van spraak, 10 dB ruisverlaging en een vergroot dynamisch bereik naar 118 dB SPL is dit hét toestel van deze tijd. Muziek klinkt zoals het moet horen en subtiele geluiden, zoals bijvoorbeeld het bewegen van de blaadjes, worden weer moeiteloos waarneembaar.
De verminderde luisterinspanning geeft dragers een ontspannen en zorgeloos gevoel.


DNN + 80 miljoen aanpassingen per uur
Terwijl reguliere hoortoestellen geluiden versterken om u te helpen ze te horen, beschikt Genesis AI over geavanceerde technologie die is ontworpen om u te helpen deze geluiden ook te begrijpen.
Dat alles gebeurt met wel 80 miljoen aanpassingen per uur. De ongekende snelheid van onze nieuwe processor opende de deur naar een gepatenteerd additief compressiesysteem.
De Starkey Neuro Processor, het brein achter onze Genesis AI hoortoestellen, is specifiek ontworpen om DNN Technologie te ondersteunen. DNN staat voor Deep Neural Network, en het is de sleutel tot een ongeëvenaarde geluidsbeleving. Het emuleert op intelligente wijze de werking van onze auditieve cortex.