Gehoorbescherming - VARIHONE

Bij aankoop van gehoorbescherming op maat wordt er altijd een LEKTEST afgenomen 

Wij hanteren zeer korte levertijden

Gehoorbescherming - VARIHONE

De missie van Variphone is sinds 1988 duidelijk gericht op het ontwikkelen van producten die ingezet kunnen worden ter bestrijding van lawaaioverlast en ter bevordering van de communicatie in lawaai.

Van passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde oorstukjes met ingebouwde micro-elektronica, telkens weer gaat onze aandacht naar het comfort en het preventief karakter voor de gebruiker.

Wij hanteren zeer korte levertijden


Variphone ontwikkelt en produceert op maat gemaakte gehoorbeschermers en communicatiemiddelen voor de meest uiteenlopende doelgroepen.
Ons uitgebreid gamma biedt toepassingen voor industrie, motor, schietsport en muziek.
Daarnaast biedt Variphone ook tal van andere oplossingen, zoals zwem- en slaapdopjes of oorkapjes voor kinderen.


Variphone Standaard

Instelbare, op maat gemaakte gehoor- bescherming

Uniek en controleerbaar 2-kanaals design van Variphone Instelbare op maat gemaakte gehoorbescherming Omdat een goede pasvorm bepalend is voor het draagcomfort en de draagfrequentie van gehoorbeschermers wordt de Variphone® volledig op maat gemaakt door middel van individuele aanmeting. Het unieke 2-kanaalsdesign van de Variphone® laat toe om de kwaliteitscontroles snel en vooral efficiënt uit te voeren en (desgewenst) periodiek te herhalen.
Dankzij het traploos regelbaar ventiel kan de demping ingesteld worden zodat het geluidsniveau net tot onder de veilige grens wordt gereduceerd.
De 'fine-tuning' van de demping, met een nauwkeurigheid van 2 dB, zorgt ervoor dat de communicatie niet in het gedrang komt.

De Variphone® is geschikt voor industriële doeleinden waarbij werknemers op zoek zijn naar revolutionaire, duurzame en kwalitatieve gehoorbescherming vervaardigd uit hard materiaal.
Optioneel bieden we ook de mogelijkheid om er een koordje en/of bevestigingsclip aan te bevestigen teneinde verlies te voorkomen.
Deze gehoorbeschermers worden standaard geleverd in een degelijk etui samen met een oorsmeerhaakje en reinigingsdoekje. 

Dempingswaarden:

Prijs per paar:
€ 148.33 per setMEP 2G

Modular Ear Plug Second Generation

Eén paar gehoorbeschermers verschillende toepassingsmogelijkheden Modular Ear Plug Second Generation.
Beleef je passie als nooit tevoren met gehoorbescherming van Variphone.
Dankzij continue productverbeteringen en nieuwe ontwikkelingen is de MEP 2G het resultaat van kwalitatief maatwerk en, mede door zijn brede inzetbaarheid, uniek in zijn soort.

MEP 2G Music
De MEP 2G Music is de recentste generatie gehoorbescherming met vlakke demping.
Muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers gaan dankzij het unieke design geluid kunnen ervaren als voorheen, maar op een gereduceerd niveau met behoud van de klankkwaliteit.
De filters zijn geïntegreerd in een module en dat maakt dat deze gemakkelijk verwisselbaar zijn en zo een optimaal gebruikscomfort garanderen. In deze productcategorie kan je kiezen tussen 4 dempingswaarden: 10, 15, 19 of 22 dB.

In-Ear Monitor voor MEP 2G
De MEP 2G In-Ear Monitor is een "single driver" in-ear die speciaal ontworpen is voor een degelijke klankbelevenis van jouw favoriete audio apparatuur.
De voornaamste eigenschap van deze in-ear monitor is een realistisch en dynamisch klankbeeld tegen een betaalbare prijs.
In combinatie met de MEP 2G gehoorbeschermer biedt dit systeem een ongeëvenaard comfort, uitstekende geluidsisolatie en accurate geluidsweergave die voldoet aan de eisen van elke muziekliefhebber.

MEP 2G Industry
De MEP 2G Industry is een gehoorbeschermer die wordt uitgerust met industriële filters, waarbij voornamelijk demping in de hoge tonen verwezenlijkt wordt, gericht op gebruik op de werkvloer en/of ander industrieel lawaai.
De filters zijn geïntegreerd in een module en dat maakt dat deze gemakkelijk verwisselbaar zijn en zo een optimaal gebruikscomfort garanderen. In deze productcategorie kan je kiezen tussen 3 dempingswaarden: 19, 24 of 26 dB.

Broadcast voor MEP 2G
De MEP 2G Broadcast is inzetbaar voor broadcast of security applicaties. Het koppelstukje voor de MEP 2G wordt geleverd met een akoestische tube die aangesloten wordt op een mini luidsprekertje. Hierdoor is discrete communicatie mogelijk tot een lawaainiveau van 95 dB.

Headset voor MEP 2G: Single/Dual, Boom Mic
De MEP 2G Headset maakt communicatie mogelijk in een luide (werk)omgeving, in tegenstelling tot handsfree communicatie met telefoon of portofoon. Deze unit is uitgerust met een speciale Noise Cancelling Microfoon en is aansluitbaar op de meeste mobiele telefoons en portofoons, steeds in combinatie met MEP 2G gehoorbescherming.

MEP 2G Shooting
De MEP 2G Shooting is een passieve gehoorbeschermer voor de schietsport met impact filter. Deze speciale filters zorgen ervoor dat de oren goed beschermd worden bij impulsgeluiden. Overmatige blootstelling aan impulsgeluid zoals onder meer tijdens schietoefeningen (zowel beroepsmatig als vrijetijdsbesteding) kan leiden tot onomkeerbare gehoorschade. Adequate gehoorbescherming tijdens de schietsport kan deze beschadiging voorkomen.

Nanocom voor MEP 2G
De MEP 2G Nanocom is een ultra-lichtgewicht, op maat gemaakte headset voor de luchtvaart. De Nanocom beschikt over enerzijds een verbeterde high fidelity sound luidsprekersysteem en anderzijds over een 'Shape & Stay' flexibele versterkte boommicrofoon zodat er een kristalheldere, ruisvrije communicatie kan bekomen worden. De quick-release lanyard zorgt ervoor dat de kabels in elk oortje lopen en op deze manier in positie gehouden worden.

MEP 2G Moto
De MEP 2G Moto kan voorzien worden van een verzonken filter zodat deze door motorrijders onder de helm gebruikt kan worden 

Prijs per paar:
Vanaf €157.30 per set


V-Flex

Gehoorbescherming voor industrie en motorrijders


Maximaal draagcomfort op de werkvloer of onder de helm.
Bent u op zoek naar een kwalitatieve en duurzame
gehoorbeschermer gecombineerd met een hoog
comfort? Dan is de V-Flex wellicht de geschikte keuze!

Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer, vervaardigd uit een zacht silicone materiaal, laat zich kenmerken door zijn vormgeving en draagcomfort.
De V-Flex wordt uitgerust met een zeer doeltreffende filter, waarbij er keuze is uit meerdere filterwaardes (21, 22 en 27 dB).

De perfecte metgezel voor motorrijden | Motorsport en industriële toepassingen met helmen.

Prijs per paar:
€ 143.78


Cens Proflex

Gehoorbescherming voor jacht en schietsport

• Zacht silicone materiaal 

• Optimaal draagcomfort door maatwerk 

• Verschillende kleuropties 

• Modulair ontwerp: elektronisch of passief 

De perfecte metgezel voor de jacht | sporten | industrie | politie en militaire operaties.

Prijs per paar:
Vanaf € 556.60 


EDZ Kidz
Protecting your children's future

Gehoorbescherming voor concerten en lawaaierige omgeving

Gehoorbeschermers zijn volledig aanpasbaar en hierdoor perfect geschikt voor baby's tot adolescentie (6 maanden tot 16 jaar).
Met een gewicht van slechts 190 gr zijn deze oorbeschermers licht maar wel stevig.
Ze kunnen opgevouwen worden waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn, tevens is er de mogelijkheid om een handig tasje als extra aan te kopen.
Ze kunnen gebruikt worden in verscheidene omgevingen zoals concerten, autoraces, sportevenementen, vuurwerkspektakels…


Verkrijgbaar in blauw en roze. 

Prijs per stuk:
€ 21.18


Slaapdoppen

Slaapdoppen op maat

Zijn uw nachten gevuld met wrede snurkgeluiden die u niet alleen van uw slaap beroven, maar ook van uw laatste zenuw?
In plaats van zoete dromen staan geheime agressies en innerlijke razende waanzin op je agenda?

Omwille van het draagcomfort en gemiddelde demping van 27dB bezorgen deze oorstukjes u een onverstoorde nachtrust. Deze op maat gemaakte, zachte oorstukjes zorgen ervoor dat burenlawaai, het geluid van een snurkende partner,... verleden tijd zijn. 

De perfecte metgezel voor hotels | berghutten | campings | bank | tweepersoonsbed.

Prijs per paar:
€ 102.85


Zwemdoppen

Zwemdoppen op maat

Zorgt voor een waterdichte afsluiting

Tintelingen op de huid. Gewichtloosheid. Oneindig, kristalhelder blauw. Je glijdt geruisloos door het koele water. De wind, de golven, de glitter van de zon zijn jouw elementen. Je geniet van de frisheid als het water rond je oren spoelt. Je proeft zout op je lippen. Voel elke spier van je lichaam. Je houdt van het gevoel één te zijn met het water.
Dag na dag.

De op maat gemaakte pasvorm van deze zwemdopjes zorgt voor een waterdichte afsluiting en blokkeert al het binnenkomende water.
Het zijn op maat gemaakte oorstukjes met een hardheid van 35 shore siliconen materiaal. 

Dankzij het drijfbaar karakter van dit soort materiaal is het zeer bruikbaar in de watersport.

De perfecte metgezel om te zwemmen | Vliegeren | Surfen | Zeilen | Spatten & Douchen.

Prijs per stuk:
Bij ons te bevragen


HOE NEMEN WIJ EEN PERFECTE AFDRUK VAN DE GEHOORGANG: