Starkey 4D technologie in Starkey Genesis AI series

29-03-2024

Genesis AI met 4D Fusion Sensoren

De unieke Fusion Sensor technologie maakt gebruik van meerdere sensoren in Genesis AI hoortoestellen.Denk daarbij aan de MEMS microfoons en bewegings- sensoren in combinatie met de geïntegreerde DNN (Deep Neural Network) Accelerator voor unieke, persoonlijke audiologische features.

Op deze manier kan Genesis AI uiterst nauwkeurig de bewegingen van het hoofd, de luisteromgeving, de gespreksactiviteit en nog vele andere factoren vertalen naar de beste hoorervaring.
Alle Genesis AI gebruikers kunnen nu gebruik maken van deze nieuwe technologie. 

Hoe?
Door hun hoortoestellen via de My Starkey app thuis zelf te updaten. Zo simpel is dat!
Deze compleet nieuwe technologie combineert de beweging van het lichaam, hoofd en kleine aanraakbewegingen van het hoortoestel (bijvoorbeeld het opzetten van een bril) om audiologische verbeteringen te creëren of om features (zoals de feedbackregeling) te activeren.

VOLLEDIG NIEUW!
Optimalisatie op basis van beweging
Starkey's adaptieve directionele microfoons bieden de mogelijkheden van sensortechnologie ingebouwd in Genesis AI.Hoe het werkt? Met behulp van de Genesis sensortechnologie 'voelen' de hoortoestellen dus of de gebruiker beweegt (loopt, rent, bukt, gaat zitten) en passen ze de directionele microfoons aan naar de omni-directionele modus. Dit zorgt voor meer omgevingsbewustzijn en de beste luisterervaring.
Maar daar houdt het niet op. Op beweging gebaseerde optimalisatie maakt ook gebruik van het eerste gebruik van sensoren in de industrie om zeer kleine bewegingen te detecteren, zoals kauwen of het verplaatsen van het hoortoestel.
Dit zorgt ervoor dat er geen piepjes of fluiten ontsnapt wanneer de afdichting van het gehoorkanaal wordt verbroken.
En even technisch: vergeleken met Edge Mode+ uitgeschakeld, nam het gemiddelde signaal-ruis (SNR) voordeel met Edge Mode+ Spraakverbetering bij alle deelnemers toe met 1,13 dB (t(19) = 2,08, p = 0,05.Dit verschil was geassocieerd met ongeveer 13% toename in spraakverstaan1, wat aangeeft dat Edge Mode+ Spraakverbetering verbeterde (verminderde) luisterinspanning biedt.
Edge Mode+ met luisterintentie is nu volledig automatisch!
De eerste en enige on-demand DNN-geluidsanalysator in onze industrie kan zich nu volautomatisch aanpassen wanneer de omgeving van de gebruiker verandert.
Edge Mode+ wordt elke keer intelligenter en past zich automatisch aan de omgeving aan voor een betere woordherkenning of meer comfort.
Edge Mode+ met luisterintentie is een unieke oplossing voor spraakhelderheid en comfort waar gebruikers naar op zoek zijn.

12de Genesis AI Award!
Onlangs heeft Starkey Genesis AI zijn 12de Award gewonnen!Van de 'CES Innovation Award 2023' en de 'Hearing Technology Innovator Award' tot de 'BIG Awards for Business Winner for New Product of the Year, Genesis AI heeft de afgelopen m
aanden een indrukwekkend aantal belangrijke Awards ontvangen.