Signature Series 24 NW IIC 10

EXCLUSIEVE REEKS van STARKEY

De STARKEY SIGNATURE Series 24 NW IIC is de volledige onzichtbare versie van de nieuwe EXCLUSIEVE in-ear van Starkey.

Dit diepe model past in het oor en biedt alle gebruikers discretie en optimaal geluid.

Uitgerust met 10 batterijen, is het geschikt voor licht tot zwaar gehoorverlies.

Dit model is uitgerust met de nieuwe Genesis 24-technologie.

STARKEY SIGNATURE Series geluidsprestaties

De STARKEY SIGNATURE Series biedt een eersteklas prestatieniveau. Dit in-ear model heeft 24 aanpassingskanalen en 24 bandbreedtes (48), waardoor High Definition-geluid zelfs in de meest complexe omgevingen mogelijk is.

De Premium-technologie van deze STARKEY SIGNATURE Series is gebaseerd op spraakverstaanbaarheid. Dankzij de verschillende sensoren en de ruimtelijkheid in geluidsomgevingen lokaliseren uw hoortoestellen eenvoudig uw gesprekspartners.

Dankzij de STARKEY SIGNATURE Series weet je nu dat discreet en efficiënt hand in hand kunnen gaan!

STARKEY SIGNATURE Series: een onzichtbaar hoortoestel

Starkey wil hoortoestelmodellen aanbieden die discreet zijn en optimaal geluid geven.
De STARKEY SIGNATURE Series is een uiterst comfortabel hoortoestel dat volledig in de gehoorgang past. Dit model wordt gebruikt als de nieuwste generatie draadloze hoofdtelefoons en is veel kleiner dan deze apparaten.

De STARKEY SIGNATURE Series is het kleinste hoortoestel in Starkey's nieuwe Genesis 24-assortiment, dat verkrijgbaar is in verschillende vormen en typen hoortoestellen om verschillende gehoorverliezen op te vangen.

Met hoogwaardige functies is dit hoortoestelmodel een concentraat van technologie.

De geluidsverwerking van de STARKEY SIGNATURE Series

Met dit nieuwe Genesis-platform heeft Starkey opnieuw goed gepresteerd in het verminderen van voor het oor schadelijk geluid. De hoorkwaliteit en spraakverstaanbaarheid van deze STARKEY SIGNATURE Series is uitstekend, zelfs in zeer luidruchtige geluidsomgevingen.

Met Anti-Feedback, een windreductie, een spraak-in-ruis-optimalisatie en een mechanische ruisreductie harmoniseert deze STARKEY SIGNATURE Series geluiden om gebruikers echt comfort te bieden.

Je zult het begrepen hebben, de STARKEY SIGNATURE Series is uitgerust met een echte geluidsmanager.

Starkey's nieuwe Genesis-platform

Deze nieuwe gepatenteerde technologie van Starkey is een grote stap voorwaarts op het gebied van geluidshelderheid. De Neuro Sound-processor zorgt voor ongeëvenaarde overgangsflexibiliteit. Met zijn Premium prestatieniveau is de STARKEY SIGNATURE Series uitgerust met de nieuwste technologische chip en biedt hij de beste prestaties in het Genesis 24 CIC-assortiment.

Wilt u de STARKEY SIGNATURE Series gratis en vrijblijvend uitproberen?

OREVO verwelkomt u om u te helpen hiervan te profiteren.
Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met onze audiciens om dit model en het volledige Starkey assortiment te ontdekken.

Comfortabel, onzichtbaar en efficiënt: de STARKEY SIGNATURE Series is ontworpen om u het comfort van horen in volledige discretie te bieden.

OREVO prijs: € 2300 stuk - Inclusief 5-jaar fabriekswaarborg + 5-jaar GRATIS batterijen type 10

2.300,00 €