Oticon Real 2

De Oticon Real 2 is een tussen-model van de productfamilie.
Dit is een oplaadbaar toestel dat met een luidspreker-in-het-oor gedragen wordt en beschikt over de meest geavanceerde Oticon technologie.
Met de introductie van de Oticon Real brengt Oticon drie nieuwtjes op de markt; nieuwe technologie, een nieuwe app en een exclusieve kleur.

Alle apparaten die werken met Apple- en Android-apparaten kunnen worden verbonden met de hoortoestellen. Het streamen van uw favoriete muziek, Tv-kijken of handsfree telefoneren behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld uw iPhone en iPad tegelijk te koppelen. Op deze manier kunt u snel schakelen tussen beide apparaten, zonder de verbinding te verbreken.

----------------------------------------------------------------------

  • Vraag bij ons een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
  • Onze Audioloog belt u het maken van een afspraak
  • Onze audicien neemt, in onze vestiging of bij u thuis in een vestiging, een uitgebreide hoortest af en geeft u een persoonlijk en professioneel advies
  • U kan dit toestel minimum 14 dagen op proef krijgen, mits een een voorschrift van uw NKO-arts

De geadverteerde prijzen zijn per stuk, incl. 6% BTW en zonder tussenkomst van uw mutualiteit.
Op al onze hoorapparaten is 5 jaar Garantie en 1 laadstation inbegrepen


Twee ongelooflijke nieuwe innovaties:

SuddenSound Stabilizer
Onmiddellijk en nauwkeurig plotselinge geluiden in evenwicht brengen
SuddenSound Stabilizer pakt meer dan 500.000 zachte en harde plotselinge geluiden per dag aan, en werkt snel en nauwkeurig genoeg om spraak te behouden.

SuddenSound Stabilizer wordt ondersteund door nieuwe detectors en bewaakt naadloos de geluidsomgeving. Het past de versterking onmiddellijk aan om zowel zachte als luide plotselinge geluiden beschikbaar, gebalanceerd en comfortabel te houden.

Wind & Handling Stabilizer
s' Werelds eerste functie om wind- en bedieningslawaai te voorkomen

De Wind & Handling Stabilizer is voorzien van een dubbele gepatenteerde technologie die wind- en hanteringsgeluiden 500 keer per seconde detecteert en opschoont. Zodoende worden wind- en hanteringsgeluiden verminderd en zelfs de toegang tot spraak in winderige omgevingen wordt verbeterd.

Rinkelende telefoons, harde wind, klikkende toetsenborden, dichtslaande deuren, rammelende sleutels, krakende vloeren, tikkende vingertoppen

Overal zijn zachte en luide storende geluiden te horen. Dit zijn de geluiden van de echte wereld. Maar ze zijn vaak uitdagend voor hoortoestelgebruikers. Dit komt doordat de traditionele hoortoesteltechnologie deze geluiden niet optimaal in evenwicht kan brengen.

Ervaar de geluiden van de echte wereld

De echte wereld is open, niet gesloten. Oticon Real belichaamt onze BrainHearing™ filosofie en biedt evenwichtig toegang tot alle betekenisvolle geluiden. Dit zorgt ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden niet in het gedrang komen.

1.950,00 €