VARIPHONE - MEP 2G

Eén paar gehoorbeschermers verschillende toepassingsmogelijkheden:

Beleef je passie als nooit tevoren met gehoorbescherming van Variphone. 

Dankzij continue productverbeteringen en nieuwe ontwikkelingen is de MEP 2G het resultaat van kwalitatief maatwerk en, mede door zijn brede inzetbaarheid, uniek in zijn soort.

MEP 2G Music
De MEP 2G Music is de recentste generatie gehoorbescherming met vlakke demping. Muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers gaan dankzij het unieke design geluid kunnen ervaren als voorheen, maar op een gereduceerd niveau met behoud van de klankkwaliteit. De filters zijn geïntegreerd in een module en dat maakt dat deze gemakkelijk verwisselbaar zijn en zo een optimaal gebruikscomfort garanderen. In deze productcategorie kan je kiezen tussen 4 dempingswaarden: 10, 15, 19 of 22 dB.

In-Ear Monitor voor MEP 2G
De MEP 2G In-Ear Monitor is een "single driver" in-ear die speciaal ontworpen is voor een degelijke klankbelevenis van jouw favoriete audio apparatuur. De voornaamste eigenschap van deze in-ear monitor is een realistisch en dynamisch klankbeeld tegen een betaalbare prijs. In combinatie met de MEP 2G gehoorbeschermer biedt dit systeem een ongeëvenaard comfort, uitstekende geluidsisolatie en accurate geluidsweergave die voldoet aan de eisen van elke muziekliefhebber.

MEP 2G Industry
De MEP 2G Industry is een gehoorbeschermer die wordt uitgerust met industriële filters, waarbij voornamelijk demping in de hoge tonen verwezenlijkt wordt, gericht op gebruik op de werkvloer en/of ander industrieel lawaai. De filters zijn geïntegreerd in een module en dat maakt dat deze gemakkelijk verwisselbaar zijn en zo een optimaal gebruikscomfort garanderen. In deze productcategorie kan je kiezen tussen 3 dempingswaarden: 19, 24 of 26 dB.

Broadcast voor MEP 2G
De MEP 2G Broadcast is inzetbaar voor broadcast of security applicaties. Het koppelstukje voor de MEP 2G wordt geleverd met een akoestische tube die aangesloten wordt op een mini luidsprekertje. Hierdoor is discrete communicatie mogelijk tot een lawaainiveau van 95 dB.

Headset voor MEP 2G: Single/Dual, Boom Mic
De MEP 2G Headset maakt communicatie mogelijk in een luide (werk)omgeving, in tegenstelling tot handsfree communicatie met telefoon of portofoon. Deze unit is uitgerust met een speciale Noise Cancelling Microfoon en is aansluitbaar op de meeste mobiele telefoons en portofoons, steeds in combinatie met MEP 2G gehoorbescherming.

MEP 2G Shooting
De MEP 2G Shooting is een passieve gehoorbeschermer voor de schietsport met impact filter. Deze speciale filters zorgen ervoor dat de oren goed beschermd worden bij impulsgeluiden. Overmatige blootstelling aan impulsgeluid zoals onder meer tijdens schietoefeningen (zowel beroepsmatig als vrijetijdsbesteding) kan leiden tot onomkeerbare gehoorschade. Adequate gehoorbescherming tijdens de schietsport kan deze beschadiging voorkomen.

Nanocom voor MEP 2G
De MEP 2G Nanocom is een ultra-lichtgewicht, op maat gemaakte headset voor de luchtvaart. De Nanocom beschikt over enerzijds een verbeterde high fidelity sound luidsprekersysteem en anderzijds over een 'Shape & Stay' flexibele versterkte boommicrofoon zodat er een kristalheldere, ruisvrije communicatie kan bekomen worden. De quick-release lanyard zorgt ervoor dat de kabels in elk oortje lopen en op deze manier in positie gehouden worden.

MEP 2G Moto
De MEP 2G Moto kan voorzien worden van een verzonken filter zodat deze door motorrijders onder de helm gebruikt kan worden.

Voor deze op maat gemaakte doppen dienen oorafdrukken gemaakt te worden in ons hoorcentrum. maak nu een afspraak op ons GRATIS nr: 0800 150 24

Prijs vanaf € 157.30 per set

157,30 €