vac-clean uv®

Oplaadbare mini vacuümreiniger voor alle type hoortoestellen, oorstukjes, gehoorbescherming, In-ears en hearables.

Met de nieuwe vac-clean uv wordt het reinigen van hoortoestellen, oorstukjes, gehoorbescherming, In-ears en hearables nog eenvoudiger. Deze mini vacuümreiniger heeft drie standen en een geweldige zuigkracht waarmee cerumen en andere vuilresten (eventueel na droging met de dry-cap uv) opgezogen worden.

Er worden drie opzetstukken meegeleverd, die eenvoudig kunnen worden gewisseld en gereinigd.

  • borstel opzetstuk
  • RIC opzetstuk
  • trechter opzetstuk

Het blauwe ledlicht in de vac-clean heeft een antimicrobieel effect.
De vacuümreiniger heeft een geïntegreerde LiPo batterij. Volledig opgeladen, is de batterijduur ongeveer 1 maand. Dit maakt mobiel gebruik mogelijk, onafhankelijk van netspanning en kabels.

De vac-clean uv is een medisch apparaat dat voldoet aan de hoge eisen voor medische hulpmiddelen (klasse 1) van de Medical Device Regulation (EU) 2017/745.

Voor wie is de vac-clean gemaakt?
Flow-med heeft deze handzame en innovatieve vacuümreiniger ontworpen in samenwerking met een grote reparatieafdeling van hoortoestellen in Europa. Het is bedoeld voor de consument, zodat deze zelfstandig het noodzakelijke onderhoud kan uitvoeren. Door het eivormige design en de eenvoudige werking is het apparaat door vrijwel iedereen te bedienen. Door gebruik van dit apparaat zal uw klant minder vaak in de winkel komen met klachten zoals verstoppingen in IHO hoortoestellen, filters, slangetjes of domes.

70,00 €