ISOtunes XTRA 2.0 - ACTIEVE TECHNOLOGIE

De ISOtunes XTRA 2.0 is een geluidsisolerende in-ear gehoorbescherming met Bluetooth-connectiviteit, speciaal ontworpen om gevaarlijk of hinderlijk omgevingsgeluid te verminderen. Met deze headset kunt u uw oren effectief beschermen tegen harde en vervelende geluiden en tegelijkertijd genieten van muziek, podcasts of audioboeken en telefoongesprekken voeren. Of u nu werkt, geniet van uw vrije tijd of op reis bent, deze gehoorbeschermers bieden u een perfecte combinatie van bescherming, audio-ervaring, concentratie en communicatie.

Of je nu in de werkplaats werkt en de chips vliegen, of buiten in de regen op de bus wacht, deze Bluetooth-gehoorbescherming is klaar voor elke situatie. Met IP67-certificering is het extreem robuust, stofdicht, zweetbestendig en waterdicht. De gebruiksvriendelijke headset biedt nu een batterijduur tot 11 uur, een opnieuw ontworpen microfoon en een verbeterde levensduur.

Dankzij de vaste nekband en magnetische oordopjes blijft de gehoorbescherming stevig op zijn plaats wanneer je de oordopjes uit je oren haalt. De XTRA 2.0 is daarom bijzonder geschikt voor onderweg en voor werknemers in lawaaierige omgevingen die vaak hun gehoorbescherming moeten verwijderen. Houd er rekening mee dat gebruik in omgevingen waar de magnetische oordopjes vast kunnen komen te zitten, niet wordt aanbevolen. De gebruiksvriendelijke tactische bedieningsknoppen maken zelfs gebruik met handschoenen mogelijk.

Met de ISOtunes XTRA 2.0 bent u te allen tijde veilig en verbonden. Het product voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 352 – inclusief ISOtunes SafeMax-technologie™ met een volumelimiet van 79 dB. Effectieve isolatie van omgevingsgeluid in rust zorgt voor een goede spraakverstaanbaarheid, zelfs in lawaaierige omgevingen tijdens telefoongesprekken. De headset is uitgerust met Bluetooth 5.0 met een bereik tot 10 meter, evenals een Bluetooth-batterijniveau-indicator. Met Dual Connect kunt u tegelijkertijd verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten. Inbegrepen zijn standaard oordopjes in verschillende stijlen, een micro-USB-oplaadkabel en een handige opbergtas met trekkoord voor onderweg.

125,00 €