ISOtunes CALIBER BT - ACTIEVE TECHNOLOGIE VOOR JAGERS EN SCHUTTERS

De ISOtunes CALIBER BT is speciaal ontworpen voor jagers en schutters die gehoorversterking nodig hebben voor betere prestaties en veiligheid in combinatie met elektronische gehoorbescherming. Tactical Sound Control™ (TSC)-technologie verbetert het gehoor tot 8x en beschermt tegen extreem impulsgeluid in minder dan 2 milliseconden. De geluidsniveau-afhankelijke technologie geleidt actief natuurlijke, veilige geluiden door het product, terwijl schadelijke geweerschoten worden onderdrukt. TSC™ stelt jagers en schutters in staat om te communiceren, te luisteren naar instructies of geschreeuw en te luisteren naar dieren in het wild.

EFFECTIEVE GELUIDSISOLATIE

De meeste geweerschoten produceren geluidsniveaus van 150 tot 170 decibel, wat snel kan leiden tot gehoorschade. Bescherm jezelf tegen deze gevaarlijke geluidsniveaus en zorg voor een veilige opnamedag. SafeMax-technologie™ beperkt het volume tot een veilige 85dB, zodat u de hele dag door kunt horen zonder schade.

OPLAADTIJD EN MEER

Inbegrepen bij de levering is een oplaadcase met USB-C-oplaadkabel (laadstroom max. 5V / 1A). De levensduur van de batterij van de gehoorbeschermers is tot 13 uur op een enkele lading. De energiezuinige automatische uitschakeling vindt plaats na 2 uur zonder Bluetooth-verbinding. De oplaadtijd is ongeveer 2 uur en de standby-tijd is ongeveer 60 uur.

229,00 €