Bernafon Encanta 400 PRO miniRite R

Dit is het premium prestatieniveau van Encanta en is ideaal voor degenen die geweldige geluidskwaliteit en innovatieve technologie willen om hun spraakverstaan ​​in elke omgeving te ondersteunen.
Deze hoortoestellen bieden de beste ondersteuning en prestaties in de meest complexe hoorsituaties.

Bernafon Encanta 400 hoortoestellen boden 19% beter spraakverstaan ​​in groepsgesprekken in achtergrondlawaai.


Slimme sensortechnologie en slimme ruisonderdrukking

De Smart Sensor-technologie van Bernafon Encanta maakt gebruik van bewegingsdetectie om uw aandacht te begrijpen en uw aandacht te richten op één of meerdere personen in het lawaai. Slimme ruisonderdrukking, gecombineerd met de slimme sensor, zorgt ervoor dat u kunt profiteren van een groter bereik aan geluidsdetails, zelfs bij ruis.


Slimme directionaliteit en slim geluidsbeheer

Smart Noise Management past zich aan de omgeving aan waarin u zich bevindt, waardoor u een betere geluidskwaliteit en heldere spraak krijgt in rumoerige luisterscenario's. Smart Directionality gebruikt verschillende luisterstrategieën en prioriteiten, afhankelijk van uw geluidslandschap. Zoals lokalisatie van spraak in geluid. Geeft u een betere spraakrichting, helderheid en begrip in alle luistersituaties.


Kleuren van Bernafon Encanta hoortoestellen

Er zijn acht kleuren om uit te kiezen, zoals parelachtig zilver, metallic zilver, antracietgrijs, gitzwart, cacaobruin, antiek brons, steenbeige en zandbeige. 

------------------------------------------

Inbegrepen:

1 x Laadstation
5 - jaar waarborg
Levenslange GRATIS service

(De prijzen die wij publiceren zijn prijzen zonder tussenkomst van uw mutualiteit)


2.100,00 €