Evolv AI 2400 CIC WL

05-10-2022

NIEUW VANAF 17 oktober 2022 - STARKEY Evolv AI CIC WL (onzichtbaar In-Het-Oor met Bluetooth)
Vanaf nu te bestellen bij OREVO hoorcentrum

De Starkey Evolv AI 2400 CIC WL is het eerste hoortoestel met 2.4 GHz.
Dit betekent dat dit In-Het-Oor toestel uitgerust is met Bluetooth en dus audio kan streamen met een smartphone.
Dit was eerder nog niet mogelijk met CIC hoortoestellen.

Alhoewel de hoortoestellen veel overeenkomstige functies hebben gaat de Starkey Evolv AI 2400 CIC nog een stapje verder. Zo helpt de Starkey Evolv AI 2400 CIC je niet alleen met alles over horen, maar ondersteunt het hoortoestel ook handsfree telefoneren en alarmeert het contacten wanneer je valt.
De Starkey Evolv reduceert 40% extra van storende omgevingsgeluiden ten op zichte van zijn voorganger de Livio. Dit resulteert in de beste verstaanbaarheid in rumoerige situaties ooit.

Wat maakt de Starkey Evolv zo speciaal?
Het Starkey Evolv hoortoestel is door AI (Artificiële intelligentie) meer dan een gehoorapparaat alleen. Starkey kan taken uitvoeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen. Dit kenmerkt zich door de volgende functionaliteiten:

  • Thrive™ voor assistentie en zorgondersteuning
  • TeleHear: complete service online
  • 40% extra reductie van storende omgevingsgeluiden
  • Altijd op de radar door locatie tracking
  • Ondersteunt handsfree telefoneren
  • Fitness tracking
  • Nieuwe en meest geavanceerde AI hoortechnologie
  • Meest natuurgetrouwe geluid
  • Het kleinste in-het-oor hoortoestel met bluethooth ter wereld

De Starkey Evolv focust zich op het gehoor, maar kan door middel van speciale technologieën ook bijdragen aan een gezonder leven. Hieronder een uitgebreide omschrijving van de unieke functionaliteiten.

Thrive™ voor assistentie en zorgondersteuning

Door de Thrive app aan je Starkey Evolv hoortoestel te koppelen, heb je met één druk op de knop controle over je gehoorapparaat. Je kunt zo instellingen aanpassen, het volume wijzigen en muziek of telefoongesprekken streamen.

Daarnaast biedt Thrive met Thrive Care de mogelijkheid om lichamelijke activiteiten, hoortoestelgebruik en sociale interactie te delen met zelf uitgekozen personen. Door bijvoorbeeld je hartslag te meten stimuleert de Starkey Evolv je om meer te bewegen en gezonder te leven.

TeleHear: programmeren op afstand

TeleHear maakt het mogelijk om je hoortoestel via het internet volledig te laten programmeren. Daarnaast krijg je direct een melding wanneer je hoortoestel stuk is zodat je snelle service kunt ontvangen.

Ondersteunt handsfree telefoneren
Het Starkey Evolv hoortoestel is compatibel met het nieuwe Apple protocol en Android. Dat betekent dat je nu ook handsfree kunt telefoneren met je Iphone en uiteraard met de nieuwste versies van Android.

Stappenteller
De Starkey Evolv AI kan ook gebruikt worden als fitnesstracker. Het hoortoestel telt bijvoorbeeld je stappen en synchroniseert dit met Google Fit of de Apple gezondheidsapp.