Oticon More 2™ miniRITE R

Oticon More miniRITE R is een discrete oplaadbare uitvoering die u toegang tot alle relevante geluiden biedt. Oticon More ondersteunt hoe de hersenen geluid begrijpen. Het is eenvoudig te bedienen met een dubbele druktoets voor volume- en programmabediening. Het bevat draadloze Bluetooth-technologie voor een naadloze connectiviteit met uw favoriete apparaten.

Type: Achter-het-oor

Gehoorverlies: Gering - Zeer ernstig

Type batterij: Oplaadbaar

Voordelen:

Geluidskwaliteit

Buitengewone muziekervaring

Om u een geweldige geluidskwaliteit te bieden, of u nu naar live muziek luistert of streamt, hebben we een speciaal programma ontwikkeld met de naam Oticon MyMusic.

Intelligente functies

Het hoortoestel scant en analyseert de geluidsscène 500 keer per seconde om de complexiteit ervan te begrijpen, zodat het de geluiden om u heen kan organiseren om een duidelijk contrast en een goede balans tussen geluiden te creëren.

Geluiden uit de echte wereld

Oticon More is getraind met geluidsscènes uit de echte wereld en is daardoor in staat om de geluidsscène rondom u in balans te brengen.

Verbeterd spraakverstaan

Haal meer uit uw gesprekken met vrienden en familieleden. Oticon More hoortoestellen verbeteren het spraakverstaan in zowel lawaaiige als stille omgevingen.

1.970,00 €