Oticon More™ 

Dit zijn de nieuwste hoorapparaten op onze Belgische markt


Oticon More

De Oticon More-familie blijft uitbreiden met twee nieuwe discrete mini-AHO-stijlen.
De nieuwe mini-AHO's bieden de superieure geluidskwaliteit van Oticon More en zijn perfect voor patiënten die een kleine AHO nodig hebben, met de mogelijkheid van oplaadbare en niet-oplaadbare modellen.
Met een ruimere keuze aan flexibele aanpasmogelijkheden, stellen de miniRITE's en nieuwe miniAHO's u in staat om voor elke patiënt de perfecte keuze te maken.

Maak je klaar voor nog meer:

Nieuwe miniAHO-stijlen voegen zich bij de bestaande miniRITE-familie om de superieure geluidskwaliteit van Oticon More naar meer patiënten te brengen: miniAHO T maakt gebruik van wegwerpbatterijen, miniAHO R biedt het gemak van oplaadbare batterijen.

Handsfree communicatie is hier:

Uw patiënten kunnen nu naadloos handsfree telefoneren of videogesprekken voeren met hun Oticon More-hoortoestellen als headset met bepaalde iPhones en iPads.*


's Werelds eerste hoortoestel met een ingebouwde DNN:

Getraind met 12 miljoen levensechte geluidsscènes

Oticon More tilt onze revolutionaire BrainHearing™-technologie naar een hoger niveau, met een hoog opgeleid, direct ingebed Deep Neural Network (DNN). Het geeft de hersenen meer van de informatie die het nodig heeft om geluid te begrijpen.

Niet gebonden aan traditionele, op regels gebaseerde verwerkingsalgoritmen, hebben we deze DNN getraind met 12 miljoen geluiden uit het echte leven, zodat hij kon leren zoals de hersenen dat doen. Hierdoor kan hij vrijwel alle geluidsscènes naadloos aan met ongeëvenaarde precisie en helderheid om de hersenen optimaal te ondersteunen.